Home 9 Ugostiteljstvo

Ugostiteljstvo

Gurmanski raj

RESTORANI ZAVIČAJ

Ljubav na prvi zalogaj

BURGER BAR

Barel grupa

Ugostiteljstvo

Sektor ugostiteljstva je ključni stub BAREL GRUPE, već više od jedne decenije. Efikasnost u otvaranju novih i upravljanju već postojećim ugostiteljskim objektima predstavlja centralnu snagu sistema. Organizovan pristup koji uključuje centralizovanu preradu mesa omogućava kompaniji da brzo i efikasno širi lanac restorana, dok istovremeno održava visok nivo kvaliteta u postojećim objektima.

BAREL GRUPA upravlja sa nekoliko brendova, među kojima su i restorani „Zavičaj“ nacionalne kuhinje na sedam lokacija u Beogradu. Poznati po autentičnom ambijentu i tradicionalnim specijalitetima, predstavljaju pravi gurmanski raj za sve one koji žele da uživaju u domaćim jelima.

Pored toga, u okviru Gastro Multibrenda na Ada Promenadi, nalazi se „Burger Bar“, koji nudi bogatu ponudu kraft burgera.

Ovaj raznovrstan portfolio omogućava BAREL GRUPI da zadovolji različite ukuse i potrebe gostiju, pružajući im nezaboravna gastronomska iskustva.

Uz dobro organizovan sistem i centralizovanu preradu mesa, BAREL GRUPA je sposobna da brzo reaguje na tržišne potrebe i proširuje svoje poslovanje, zadržavajući pritom fokus na kvalitetu i zadovoljstvu svojih gostiju. Ova kombinacija efikasnosti i posvećenosti čini BAREL GRUPU liderom u sektoru ugostiteljstva.