Turizam

Follow Tours

Follow Tours je turistička agencija koja pored povezivanja ugostiteljskih i turističkih kapaciteta Barel Grupe sa turistima i drugim agencijama, ima za cilj organizaciju putovanja i smeštaja, domaćih i stranih gostiju u zemlji i inostranstvu.

Booking Belgrade

Booking Belgrade je agencija za individualni i grupni smeštaj gostiju, sa širokim izborom sopstvenih smeštajnih kapaciteta, proverenog kvaliteta i komfora u centru Beograda. Bilo da je dvoje ili 99-oro gostiju, dobri domaćini Booking Belgrade agencije omogućiće upoznavanje istorije i tradicije Srbije, sa najbolje lokacije u Beogradu.

Garni hotel Zavičaj

Garni hotel Zavičaj smešten je u mirnoj ulici, u blizini auto-puta i Beogradskog Sajma, lako dostupan iz svih delova Beograda, aerodroma i poslovnog centra – Novog Beograda. Hotel raspolaže sa deset soba podeljenih u tri kategorije Ambijent, Comfort i Elegance, prilagođene visokim standardima hotelijerstva.

Hotel Kneževina

Hotel Kneževina kao jedini hotel na Ibarskoj magistrali od Beograda do Čačka predstavalja spoj tradicije i modernog hotelijerstva. Nalazi se na tridesetom kilometru od centra Beograda u mestu Vranić. Hotel Kneževina raspolaže sa 16 soba podeljenjih u tri kategorije: Superior, Premium i Economy kao i penthouse apartmanom.